Segueix-nos

Barcelona Aging and Longevity Lab

Avís legal

Tota la informació legal relativa a la mateixa

1. En compliment del deure informació previst a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació, s’informa als usuaris del web que aquesta pàgina web localitzada a la URL www.ballaginglab.org (d’ara endavant, la “Web”) és propietat del Parc Sanitari Pere Virgili.

2. Les dades d’identificació són les següents:

Parc Sanitari Pere Virgili
NIF: S0800012G
C/Esteve Terradas, 30
08023 Barcelona
Telèfon: (+34) 932 59 40 00
Correu electrònic:  info@ballaginglab.org

3. Aquest web i tot el seu contingut, incloent-hi els textos, les imatges, els sons, les bases de dades, els codis i qualsevol altre material, són propietat del Parc Sanitari Pere Virgili o de tercers que hi hagi autoritzat l’ús dels mateixos a Parc Sanitari Pere Virgili.

4.La informació continguda a la Web és la vigent en la data de la seva última actualització i ha de ser considerada com a informació introductòria per a l’usuari relativa als productes i serveis ia altres informacions contingudes a la Web. L’usuari pot confirmar la data de l’actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, a través de la bústia de correu electrònic que teniu a la vostra disposició a la mateixa web.

5.L’accés o la utilització de la Web són gratuïts i es realitzen sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari, rebutjant tota responsabilitat derivada de la mala utilització dels continguts.

6. Parc Sanitari Pere Virgili facilita a la Web els enllaços a correus electrònics i RRSS, amb l’objectiu que els usuaris puguin rebre informació sobre activitats i serveis que ofereix Parc Sanitari Pere Virgili. En cas daccedir a una altra web per utilització daquests enllaços, lusuari quedarà sotmès a les polítiques que sestableixin en cada cas.

7. Parc Sanitari Pere Virgili es reserva el dret a modificar i actualitzar, sense previ avís, els continguts, els serveis, la configuració i la presentació del Web, així com a eliminar-los ia limitar o impedir el accés de manera temporal o definitiva.

8.Parc Sanitari Pere Virgili rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda a la Web i, per tant, no elaborada per Parc Sanitari Pere Virgili o no publicada amb el seu nom. De manera especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda a pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb aquesta Web.

9.Parc Sanitari Pere Virgili no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es poguessin produir pel fet dutilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics o de les conseqüències que es poguessin derivar del mal funcionament del navegador o per lús de versions no actualitzades. Per tant, Parc Sanitari Pere Virgili no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin ocasionar a lusuari, malgrat haver adoptat les mesures necessàries per evitar-ho.

10. La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació continguda a la Web i que es realitzi sense l’autorització de Parc Sanitari Pere Virgili és una infracció castigada per la legislació vigent.

11. La Web es regeix per les lleis espanyoles i qualsevol incidència vinculada a aquesta serà dirimida pels tribunals de la ciutat de Barcelona.