Segueix-nos

maig 18, 2023

BALL signa un acord de col·laboració amb la Diputació de Barcelona

El Dr. Marc Inzitari i la Sra. Montserrat Jiménez, Gerenta del VHIR, en representació del Barcelona Aging coLLaboratory (BALL), han signat un acord de col·laboració amb el Diputat Sr. Marc Verdaguer, en representació de la Diputació de Barcelona, ​​amb la presència de la Sra. Carmela Fortuny, Vicepresidenta de la mateixa institució.

L’acord es basa sobre un interès comú en projectes que promoguin la cohesió social i territorial, per millorar l’autonomia de la gent gran en entorns urbans i rurals, i fomentar-ne un envelliment actiu.

D’altra banda, els objectius esmentats representen valors fonamentals per al BALL, que, com Living Lab, pretén generar aquesta cohesió aglutinant els diferents actors (ciutadans, cuidadors, universitats, institucions de salut i social, empreses i, justament, administracions públiques) de un territori. De la mateixa manera que el BALL vol tenir una visió territorial àmplia.

Amb aquest acord, BALL suma una altra peça fonamental per al Living Lab, que pot aportar la visió i traslladar els resultats dels seus projectes des de i cap a les polítiques públiques.

diputació barcelona